Välkommen till KStäd Service!

Företagsstäd Kungälv

Erfarenhet inom olika städområden

Behöver du i Kungälv hjälp med företagsstäd är du välkommen till oss! KStäd Service erbjuder ett komplett utbud av städtjänster för alla typer av fastigheter och miljöer, både för privatpersoner och företag. Vårt professionella team har stor erfarenhet inom områden så som fönsterputsning, företagsstädning och andra städuppgifter. Vi känner också till olika städtekniker och -metoder som dagligen hjälper oss att genomföra grundliga arbeten med högkvalitativa resultat. Städningen är inget problem för oss. Vid samtliga städuppdrag använder vi oss av ytdesinfektionsmedel, vilket är viktigt för ökad säkerhet för oss och kunderna.

Kontakta oss för att få hjälp med företagsstäd i Kungälv!

Om oss.

KSTÄD SERVICE

Vi är ett miljöcertifierat städföretag som sedan lång tid tillbaka har arbetat för att leverera sina kunder det bästa möjliga service i och omkring Kungälv. Med stor erfarenhet och bred kompetens kan vi på KStäd Service hantera det mesta när det gäller din städhjälp. Allt arbete utförs på ett professionellt och tidseffektivt sätt. Få vår hjälp med företagsstäd.

Företagsstäd Kungälv

Vår vision

Vår städfirma har visionen att alltid leverera kvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi vill att alla som vänder sig hit ska få den bästa tänkbara hjälpen med sin städning. Förhoppningen är att vi ska vara det självklara valet av städfirma för din företagsstädning.

Alltid nöjda kunder

Vi värnar om våra kunder och att alla som vänder sig till oss ska erhålla rätt hjälp utifrån sina önskemål och behov. Dessutom är vi noga med att respektera våra kunders personliga integritet, det vi ser och hör i era hem och arbetsplatser förs aldrig vidare. Det är alltid tryggt att anlita oss.

Företagsstäd Torslanda
Företagsstäd Torslanda

Våra tjänster.

Vad vi erbjuder för tjänster

Här finns rätt förutsättningar för att ta sig an alla typer av städuppdrag, små som stora. Vi erbjuder städtjänster för både privatpersoner och företag, vi finns tillgängliga för alla. Gemensamt för alla uppdrag är att vi arbetat professionellt och tidseffektivt för att uppnå gedigna resultat. För oss är det viktigt att du som kund är nöjd, vi anpassar städningen efter dina önskemål och behov för att du ska bli 100 procent nöjd.

Fönsterputsning

Skapa en fräsch känsla på kontoret genom rena fönster. Ta vår hjälp med fönsterputsning, vare sig du behöver hjälp med enstaka rum eller alla kontorets fönster. Vi ger dig ett skinande rent resultat.

Företagsstäd

Vi erbjuder företagsstäd för många olika typer av företag. Vi har kompetensen för att städa kontor, restauranger, trapphus, lager och industrilokaler. Dessutom erbjuder vi skolstädning och byggstädning. Här kan du få hjälp oavsett vad du driver för företag.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

E-K Städservice i Göteborg

Tellusgatan 74, 415 68 Göteborg

0768-94 71 79

info@ekstad.se

Försäljningschef: 0707-81 26 98, adna@ekstad.se

Företagsstäd Kungälv

KStäd Service är en städfirma med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom städningens alla delar. Vi känner till olika städtekniker och kan därmed leverera ett brett utbud av städtjänster, däribland företagsstäd. Med vårt arbete är vi aktiva i bland annat Kungälv.

Företagsstäd Kungälv

Copyright © 2023